Kennismaken

Over Vice Versa

Wat is Vice Versa Gelderland?

Vice Versa Gelderland is een inspirerend, toegankelijk en zakelijk netwerk voor vrouwen. We delen kennis, informatie en contacten met elkaar. Zo versterken we elkaar, onszelf en ons bedrijf in vakkennis, professionaliteit en business. Over en weer: vice versa.

Zes keer per jaar hebben we een netwerkavond in de driehoek van Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Dit zijn inspirerende thema-avonden of bedrijfsbezoeken. We houden van afwisseling: de ene avond is meer inhoudelijk, de andere gewoon leuk verrassend. Onderling contact staat altijd voorop. Naast deze bijeenkomsten zijn er regelmatig borrels.

Zo doen we het al sinds 1998. Doordat we elkaar regelmatig ontmoeten, zijn we goed op de hoogte van elkaars kennis en kunde en verwijzen we succesvol naar elkaar door. Dankzij de verbindende factor van ons netwerk zijn in de loop van de tijd talloze mooie samenwerkingen ontstaan.

De activiteiten bij Vice Versa worden georganiseerd door de leden. Als lid kun je een actieve bijdrage leveren aan Vice versa door deel te nemen aan een van de commissies (programma, communicatie of nieuwe leden) of het bestuur.

 

Ledenprofiel

Vice Versa bestaat uit een zeer diverse groep ondernemende vrouwen. Een ondernemende vrouw is niet per definitie (zelfstandig) ondernemer. Wel zijn we allemaal vrouwen die graag onze kennis en ervaringen met elkaar delen en van elkaar willen leren.

 

25-Jarig jubileum

In 2023 bestond Vice Versa 25 jaar! Dit hebben we uitbundig gevierd. Van burgemeester Ahmed Marcouch ontvingen wij een mooie felicitatie. Zijn woorden beschrijven precies waar Vice Versa voor staat.

"Ik vind jullie naam zo mooi omdat Vice Versa midden in de roos zit, als het om netwerken gaat. Wederzijdsheid, dat is het grote geheim van resultaat. ‘Geven en nemen’, zouden onze moeders in al hun wijsheid ons voorhouden. ‘Elkaar succes gunnen,’ hoor ik de vaders om mij heen vaak vol zelfvertrouwen betogen. Daar zijn vriendelijke, neutrale situaties als die van jullie bij uitstek geschikt voor, als wij concreet nog niets hoeven van andere mensen en met hen een bodem kunnen leggen waarop wij elkaar zien als echte mensen - niet als wandelende euro’s." 

Kennismaken

Wil je een bijeenkomst bijwonen?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

Meld je hier aan

Lidmaatschap

Wil je lid worden?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

lid worden