Kennismaken

Over Vice Versa

Wat is Vice Versa Gelderland?

Vice Versa Gelderland is een inspirerend, toegankelijk en zakelijk netwerk voor vrouwen. Kenmerkend is onze open communicatie. We delen kennis, informatie en contacten met elkaar. Zo versterken we elkaar, onszelf en ons bedrijf in vakkennis, professionaliteit en business. Over en weer: vice versa.

Zes keer per jaar hebben we een netwerkavond in de driehoek van Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Dit zijn inspirerende thema-avonden of bedrijfsbezoeken. We houden van afwisseling: de ene avond is meer inhoudelijk, de andere gewoon leuk verrassend. Onderling contact staat altijd voorop. Daarnaast zijn er regelmatig borrels waarbij leden elkaar ook kunnen ontmoeten.

Zo doen we het al sinds 1998. Doordat we elkaar regelmatig ontmoeten, zijn we goed op de hoogte van elkaars kennis en kunde en verwijzen we succesvol naar elkaar door. Dankzij de verbindende factor van ons netwerk zijn in de afgelopen jaren talloze mooie samenwerkingen en projecten gerealiseerd.

Ledenprofiel

Ons netwerk bestaat uit een zeer diverse groep vrouwen van jong tot oud met een groot hart voor ondernemerschap en/of zelfstandigheid. Vrouwen die graag hun kennis en ervaringen met elkaar delen en van elkaar willen leren. Vrouwen die elkaar inspireren en enthousiasmeren.

Kennismaken

Wil je een bijeenkomst bijwonen?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

Meld je hier aan

Lidmaatschap

Wil je lid worden?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

lid worden