Kennismaken

Lidmaatschap

Lidmaatschap Vice Versa Gelderland

Het lidmaatschap van Vice Versa voor het jaar 2023 kost € 225,- ex btw. Daarvoor organiseren we zes keer per jaar bijeenkomsten met zeer afwisselende thema's en activiteiten. Dat kan een lezing of een bedrijfsbezoek zijn of een verrassende thema-avond. De zomer- en de kerstbijeenkomst zijn inclusief diner en dan pakken we extra uit.

Natuurlijk kun je op ieder moment van het jaar lid worden. Je betaalt dan contributie naar rato voor de resterende periode van het jaar.

Als aanvulling op de bijeenkomsten zijn er regelmatig gezellige borrels. Deze zijn voor eigen rekening.

Bijeenkomsten en borrels vinden doorgaans in de avond en op werkdagen plaats. De locatie is elke keer anders, maar altijd in de driehoek van Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.

 

Kennismaken

Heb je interesse in een lidmaatschap van Vice Versa? Dan ben je welkom  voor een eenmalige kennismaking. Als tegemoetkoming in de kosten betalen aspiranten € 25,- ex btw vooraf bij aanmelding. Als er sprake is van een bijeenkomst met diner, kan een hoger bedrag in rekening gebracht worden.

 

Looptijd lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend met een kalenderjaar verlengd.

 

Opzeggen lidmaatschap

Als je jouw lidmaatschap wilt opzeggen, dan moet dit schriftelijk, uiterlijk 31 december van het lopende kalenderjaar. Opzeggen kan na minimaal een jaar lidmaatschap. Bij opzegging gedurende het jaar vindt geen teruggave van het lidmaatschapsgeld plaats.

 

No Show leden

Als lid meld je je voor elke bijeenkomst aan. Na je aanmelding rekenen we ook financieel op je komst. Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn, dan kun je je kosteloos afmelden tot de op de uitnodiging aangegeven datum. Na die datum - of wanneer je je niet afmeldt - brengen wij € 15,- ex btw in rekening. Wanneer sprake is van een bijeenkomst met diner kan dit een hoger bedrag zijn. Dit wordt altijd in de uitnodiging aangegeven.

 

Fiscaal aftrekbaar

De kosten van deelname aan ons netwerk zijn zakelijke kosten en daarom als ondernemerskosten aftrekbaar.

Kennismaken

Wil je een bijeenkomst bijwonen?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

Meld je hier aan

Lidmaatschap

Wil je lid worden?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

lid worden