Kennismaken

Lidmaatschap

Lidmaatschap Vice Versa Gelderland

Het lidmaatschap van Vice Versa voor het jaar 2024 kost € 225,- ex btw. Daarvoor organiseren we zes keer per jaar bijeenkomsten met zeer afwisselende thema's en activiteiten. Dat kan een lezing of een bedrijfsbezoek zijn of een verrassende thema-avond. De zomer- en de kerstbijeenkomst zijn inclusief diner en dan pakken we extra uit.

Als aanvulling op de bijeenkomsten zijn er regelmatig gezellige borrels. Deze zijn voor eigen rekening.

Bijeenkomsten en borrels vinden doorgaans in de avond en op werkdagen plaats. De locatie is elke keer anders, maar altijd in de driehoek van Arnhem, Nijmegen en Doetinchem.

 

Kennismaken

Heb je interesse in een lidmaatschap van Vice Versa? Dan ben je welkom  voor een eenmalige kennismaking. Als tegemoetkoming in de kosten betalen aspiranten € 25,- ex btw vooraf bij aanmelding. 

 

Looptijd lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar. Natuurlijk kun je op ieder moment van het jaar lid worden. Je betaalt dan contributie naar rato, voor de resterende periode van het jaar. Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend met een kalenderjaar verlengd.

 

Opzeggen lidmaatschap

Als je jouw lidmaatschap wilt opzeggen, dan moet dit schriftelijk, uiterlijk 31 december van het lopende kalenderjaar. Als je gedurende het jaar opzegt, kunnen we het lidmaatschapsgeld niet restitueren.

 

Fiscaal aftrekbaar

De kosten van deelname aan ons netwerk zijn zakelijke kosten en daarom als ondernemerskosten aftrekbaar.

Kennismaken

Wil je een bijeenkomst bijwonen?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

Meld je hier aan

Lidmaatschap

Wil je lid worden?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

lid worden