Kennismaken

Lidmaatschap

Meer informatie over het Vice Versa lidmaatschap

Ledenprofiel

Vrouwelijke ondernemers, managers, adviseurs en directeuren uit diverse sectoren.

Een zeer diverse groep vrouwen van jong tot oud met een groot hart voor zelfstandigheid.

Vrouwen die het leuk vinden elkaar te ontmoeten op bijzondere locaties en die het fijn vinden om ervaringen en kennis met elkaar te delen en elkaar te inspireren en enthousiasmeren. Om de doelstelling van het netwerk te bereiken is het noodzakelijk dat er geen oververtegenwoordiging van branches ontstaat. Om diezelfde reden wordt geprobeerd een evenwicht te behouden in het aantal startende ten opzichte van het aantal gevestigde ondernemers. 

Lidmaatschap Vice Versa Gelderland

Het lidmaatschap van Vice Versa voor het jaar 2023 kost € 225, - exclusief btw. Bij aanmeldingen gedurende het kalenderjaar wordt de bijdrage naar rato berekend. Zes keer per jaar organiseren we bijeenkomsten met zeer afwisselende thema's en activiteiten. Dat kan een lezing of een bedrijfsbezoek zijn, maar ook een diner of een verrassende thema-avond. En uiteraard laten we geen gelegenheid voorbijgaan om te netwerken tijdens een gezellige borrel. De locatie is elke keer anders, maar altijd in de driehoek Arnhem – Nijmegen – Doetinchem. 

Looptijd lidmaatschap

Zonder opzegging wordt het lidmaatschap jaarlijks stilzwijgend met een kalenderjaar verlengd. Wil je jouw lidmaatschap opzeggen, dan moet je dat vóór 1 december van het lopende kalenderjaar doen.

Bij opzegging gedurende het jaar vindt geen teruggave van het lidmaatschapsgeld plaats.

Privacy Statement

Kennismaken

Wil je een keer een bijeenkomst bijwonen?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

Meld je hier aan

Lidmaatschap

Wil je lid worden?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

lid worden