Nieuws

Een bijzonder bezoek! Aan de Koepelgevangenis in Arnhem
 

Wie kent het niet? Van buiten ….. maar nu gaan we ook aan de binnenzijde een kijkje nemen. We krijgen een rondleiding door ex-bewakers die ons meenemen in de tijd dat er nog gedetineerden in deze penitentiaire inrichting waren. De Koepel bevindt zich aan Wilhelminastraat 16 in Arnhem.

 

Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Het jubileum jaar van Vice Versa Gelderland hebben we afgesloten met een bezoek aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen. We hebben deze avond bijzondere indruk gekregen van deze prachtige stad! Naast actief bezig zijn, hebben we op diverse locaties in de stad kunnen genieten van heerlijke spijs en wijn.

 

Kijk voor een impressie van deze avond in het fotoboek.

Samen met onze leden gaan we op naar 2019, een nieuw jaar van versterken, vernieuwen en verbinden. Namens het Bestuur, hele fijne feestdagen!

 

Handjes uit de mouwen bij Bio Vakantieoord

Wat was het een mooie dag en wat is er veel gedaan samen met de Soroptimisten. In het naaiatelier werden gordijnen, kussens en lianen gemaakt. Alles in het kader van speelruimte Baloe omtoveren tot een echte jungle. Kortom deze ruimte heeft een complete metamorfose ondergaan en ziet er nu prachtig uit. Maar het is nog niet af. Maandag 5 november worden de vloeren gelegd door Tapijt en Zo van Anja de Weerd. Als het klaar is worden de klussers uitgenodigd voor de officiële opening. Namens Bio Vakantieoord hartelijk dank dat jullie de handjes uit de mouwen hebben gestoken.
 
Kijk voor een impressie van deze avond in het fotoboek.

Laatste nieuws