Nieuws

VIce Versa Gelderland en Ondernemers Kontakt Arnhem organiseren in samenwerking met Fashion + Design Festival Arnhem en de Arnhemse Stockdagen op 21 juni een Ladies Event.

Bij het kopje Aanmelden/tickets kun je een ticket reserveren. Het avondprogramma is voor leden van Vice Versa Gelderland gratis (1 kaart per lidmaatschap). Het is wel van belang dat je een ticket aanmaakt!

Persbericht

Arnhem, 22 mei 2018

 

Vice Versa Gelderland overhandigt cheque aan Mama Cash op dinsdag 29 mei.

Op dinsdag 29 mei om 18.00 uur geeft Vice Versa Gelderland een cheque aan Mama Cash in Vila Velperweg. Joze Janssen, voorzitter Vice Versa Gelderland, overhandigt dan een cheque van €2530 aan Hadewych Lammers, manager fondsenwerving Mama Cash.               

Vice Versa Gelderland, een netwerk van ondernemende vrouwen, bestaat in 2018 20 jaar en heeft er voor gekozen om dit jaar Mama Cash te steunen. Op 13 maart hebben ze een veiling gehouden waar elkaars producten en diensten werden geveild. De opbrengst €2530,00 komt geheel ten goede aan Mama Cash. 

Mama Cash was het eerste internationale vrouwenfonds in de wereld. Tegenwoordig financiert en steunt Mama Cash vrouwenrechteninitiatieven in de hele wereld die verschillende vormen van onrechtvaardigheid aan de kaak stellen. Een mooi voorbeeld is het door Mama Cash gesteunde Home Based Women Workers Federation waardoor 5 miljoen thuiswerkers in Pakistan dezelfde rechten kregen als andere arbeiders.

Vice Versa Gelderland is een netwerk van ruim 80 ondernemende vrouwen uit Arnhem/Nijmegen en omgeving.

www.viceversagelderland.nl

The Bookshop preview 26 mei in Focus Filmtheater Arnhem
Vice Versa heeft als thema versterken en verbinden. Het is dan ook goed om kennis te maken met andere vrouwennetwerken in Arnhem. Op zaterdag 26 mei 10.30 uur organiseren de Soroptimisten Arnhem een filmochtend in het nieuwe Focus Filmtheater en wij zijn hiervoor uitgenodigd. De ochtend begint om 10.30 uur met koffie en daarna draait de film The Bookshop met aansluitend een lichte lunch. De entree bedraag 25 euro (incl. koffie en lichte lunch achteraf). Kaartjes bestel je door een mailtje te sturen naar Els de Weijer (hortusmagnificus@hotmail.com) en voor 1 mei het bedrag over te maken op NL55INGBO673378462 t.n.v. Stichting Vice Versa Gelderland onder vermelding van The Bookshop. Je betaling is je entreebewijs.
Voor de trailer zie: www.youtube.com/watch?v=3KgMW3rowXY