Kennismaken
« overzicht

Centrum voor Bedrijfsgezondheid


Bedrijfsinformatie

Branche: Arbodienst

Als arbodienst werken wij onder auspiciën van de bedrijfsarts om werkgevers te ondersteunen bij het voorkomen en beperken van verzuim en arbeidsongeschiktheid van werknemers. Wij bieden ondersteuning op het gebied van preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie en arbeidsomstandigheden.

 

Een belangrijk aspect van onze dienstverlening is taakdelegatie. Dit betekent dat de bedrijfsarts bepaalde taken kan delegeren aan onze casemanagers en andere specialisten, die vervolgens onder zijn verantwoordelijkheid de taken uitvoeren. Hierdoor kan de bedrijfsarts zich richten op zijn medisch inhoudelijke taken, terwijl wij de werkgever ondersteunen bij de uitvoering van het verzuimbeleid.

 

Onze dienstverlening is maatwerk en gericht op de specifieke behoeften van de werkgever. Dit kan variëren van het opstellen van een verzuimbeleid en het adviseren over arbeidsomstandigheden tot het begeleiden van werknemers bij ziekteverzuim en re-integratie. Wij streven ernaar om werkgevers te ontzorgen en ervoor te zorgen dat zij voldoen aan hun wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeidsomstandigheden en verzuimbegeleiding.

Centrum voor Bedrijfsgezondheid

Contactinformatie

Cecile Mol

Veenendaal

06-20736091

cecile@centrumvoorbedrijfsgezondheid.nl

www.cvbgezondheid.nlKennismaken

Wil je een bijeenkomst bijwonen?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

Meld je hier aan

Lidmaatschap

Wil je lid worden?
Vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op. 

lid worden