Afbeelding contactpersoon
  • 026 - 36 19 584

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar lijst

Annemiek Flipse-Riggeling

Email annemiek@jacobs.nl
Telefoon 026 - 36 19 584
Organisatie Jacobs Verhuizingen en Transporten b.v.
Lid sinds 01-11-2008
 

Jacobs Verhuizingen en Transporten b.v.

Web www.jacobs.nl
Contactpersoon Annemiek Flipse-Riggeling
Telefoon 026 - 36 19 584
Fax 026-363 02 48
Branche Vastgoed/verhuistransport
Werkgebied:  
Korte omschrijving Jacobs verhuizingen is gespecialiseerd in het kundig verhuizen van al uw spullen. U kunt ons inschakelen voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook voor internationale verhuizingen. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven.

Verhuizen doet u niet elke dag. Dus als het zover is, wilt u graag 100% zeker weten dat dit in vertrouwde handen ligt en dat er met grote zorg met uw persoonlijke spullen wordt omgegaan.

Jacobs verhuizingen is gespecialiseerd in het kundig verhuizen van al uw spullen. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van diverse hoezen en speciale koffers. Wij hebben verhuiswagens in diverse soorten en maten en beschikken over verschillende verhuisliften.U kunt ons inschakelen voor verhuizingen binnen Nederland, maar ook voor internationale verhuizingen. Wij verhuizen zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gevestigd in Velp, in de omgeving van Arnhem.

Als specialist in verhuizen naar o.a. Engeland, Zwitserland, Finland en Zweden, verhuizen we uw spullen professioneel en zorgvuldig naar uw nieuwe bestemming. Jacobs Verhuizingen regelt uw verhuizing van A tot Z inclusief de douanepapieren. Zo heeft u geen zorgen en komen al uw spullen perfect en professioneeel aan op plaats van bestemming.

Jacobs Verhuizingen is dé specialist in verhuizen naar binnen-, en buitenland!

 
Terug naar lijst